Két góllal győzött a bajnokaspiráns

A Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójában Balmazújvárosban lépett pályára a Tiszakécskei LC a listavezető Nyíregyháza ellen és 2-0-s vereséget szenvedett.

2024.02.04. NB II 19. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC–Tiszakécskei LC 2–0 (2–0)

Balmazújváros, 400 néző. Vezette: Rúsz Márton (Punyi Gyula, ifj. Varga Gábor)

Nyíregyháza Sp.: Dala – Farkas B., Baki, Alaxai, Gengeliczki – Kesztyűs, Toma – Kovácsréti (Nagy B., 80.), Nagy D. (Beke P., 86.), Géresi (Herjeczki, 71.) – M. Ramos (Novák Cs., 71.). Vezetőedző: Tímár Krisztián

Tiszakécskei LC: Prokop – Balázs B., Fodor F., Viczián (Bertus, a szünetben), Grünvald – Kocsis D. (Bencze M., 77.), Szőr, Lehoczky – Torvund (Gyurján B., a szünetben), Cipf (Kállai, a szünetben) – Takács T. (Zamostny, a szünetben). Vezetőedző: Kis Károly

Gól: Kovácsréti (33.), Géresi (40.)

Klubunk honlapjának Kis Károly, a TLC vezetőedzője így értékelte a látottakat:

Szervezetten játszottunk a mérkőzés elején, s volt is lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a vezetést. Aztán jött a Nyíregyháza vezető találata…Ezek szerint úgy is meg lehet szerezni a vezetést, hogy egy csapat nem rúg gólt… Ezután feljavult a Nyíregyháza, bennünket pedig megfogott az ellenfél vezetése. A második félidőben több kockázatot vállaltunk, s voltak is lehetőségeink. Az ellenfél főleg kontrákból veszélyeztetett, de nekik is megvoltak a helyzeteik, hogy tovább növeljék előnyüket.

Csapatunk legközelebb február 11-én 17.00 órától, hazai pályán fogadja a BFC Siófok gárdáját. Mi a 15. még a siófokiak a 17. helyről várják azt a mérkőzést.

Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és szurkoljunk a csapatunknak!

Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook oldala)