Vereség a Siófok ellen

Csapatunk az NB II 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén 3-1-re kikapott a BFC Siófok gárdájától.

2024.02.12. 20. forduló
TISZAKÉCSKEI LC–BFC SIÓFOK 1–3 (1–1)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Sipos Tamás (Bertalan Dávid, Szalai Dániel)
TISZAKÉCSKE: Prokop – Balázs B., Fodor F., Viczián, Grünvald (Kocsis D., a szünetben) – Cipf (Bencze, 71.), Lehoczky, Kállai K. (Takács T., a szünetben), Bertus – Torvund (Gyurján B., 64.) Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly
SIÓFOK: Winter – Varjas, Hegedűs J., Vékony – Kitl M., Posztobányi (Csató, 90.), Varga B., Major G., Dénes (Nemes, 78.) Németh B., Gyurkits (Schildkraut, 78.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Gólszerző: Zamostny (25.), ill. Németh B. (15., 63.), Kitl M. (70.)
Kiállítva: Lehoczky (68.)

Kis Károly: Gyengén játszottunk, kár lenne letagadni. Alig volt helyzetünk, nagyon keveset játszottunk előrefelé. Három pontot akartunk szerezni, kinyíltunk, és lekontráztak. A Siófoknak több helyzete volt, mint nekünk. Bosszantó, hogy voltak fegyelmezetlenségeink, amik a későbbiekben nem kedveznek nekünk.


Dragan Vukmir: Gratulálok a játékosainknak, mert nyomás alatt játszottak ezen a rangadón, ezért tompán is kezdtünk. Aztán a második félidőben nagyon jól játszottunk, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Csapatunk legközelebb szerdán lép pályára a 18. fordulóból elmaradt Kozármisleny elleni mérkőzésen. Azt a bajnokit is a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban rendezik meg 18.00 órától.

Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)