Az ETO FC Győr ellen mérkőzünk a Sportcentrumban

Sorsszerű lenne, ha pont a ,,mumus” ellen szakadna meg a gyenge széria. Márpedig az ETO ellen eddig nem termett babér a tiszakécskei csapatoknak. A Merkantil Bank Liga NB II 23. fordulójában a feljutásra esélyes győriek ellen kell megszerezni a három pontot. Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

A kiváló kezdés után az ETO FC Győr csapata is gyengébb szériát produkál az utóbbi időszakban, aminek köszönhetően a edzőváltás volt a Rába partján. Jose Antonio Munoz Guzmant Szergej Kuznyecov váltotta a kispadon. Utóbbi mester az NB II-es csúcsrangadón a Nyíregyháza ellen mutatkozott be, amikor is az ETO Parkban 1-0-ás vereséget szenvedtek. Az utóbbi időszak gyengébb eredményeinek köszönhetően a harmadik helyen álló Vasas 1 pontra megközelítette a győrieket, még a listavezető Spartacus 11 pontra növelte előnyét. Ez azonban ne tévesszen meg senkit a győriek NB II-es szinten bombaerős kerettel rendelkeznek, s még mindig a feljutás egyik legnagyobb esélyesei. Számukra is csak a győzelem lesz elfogadható vasárnap Tiszakécskén.

Csapatunk a bajnokságban legutóbb Szombathelyen kapott ki 2-1-re, majd a Magyar Kupában a jóval erősebb NB I-es Kisvárda Master Good győzte le Zamostnyékat 3-0-ra. Sajnos, nagyon nem jól állunk a tabellán. A bajnokságban legutóbb október elején győzött csapatunk, de egyszer minden rossz szériának meg kell szakadnia! Legyen ez március 3-án az ETO FC Győr ellen!

Kis Károlyt a Tiszakécskei LC vezetőedzőjét kérdeztük az ETO FC Győr elleni mérkőzéssel kapcsolatban a kupa mérkőzés után: 

meccstörténelem:

Két elsőosztályú bajnoki mérkőzés, két győri győzelemmel, illetve kilenc másodosztályú bajnoki nyolc győri győzelemmel és  egy döntetlennel. Ez olvasható a statisztikákban, ami alapján kijelenthető, hogy a győriek ellen nem szerepeltünk eddig sikeresen. Legutóbb augusztus 27-én Győrben 2-0-ra maradt alul a Tiszakécskei LC. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)