Soroksáron kell megtörni a nyeretlenségi szériát

A Merkantil Bank Liga NB II 24. fordulójában a Tiszakécskei LC  Soroksáron mérkőzik meg a bajnoki pontokért. Nem lehet más célunk csak a győzelem. Ehhez pedig csapatunk játékosainak legjobb formájára lesz szükség. Hajrá Kécske!

Az NB II egyik legkiegyensúlyozottabb csapatához látogat a hétvégén Kis Károly gárdája. Lipcsei Péter együttese évek óta meghatározó szereplője a Merkantil Bank Liga küzdelmeinek. Ebben a szezonban sincs ez másképp, jelenleg a tabella 7. helyén állnak a sárga-feketék. Legutóbbi három mérkőzésükön 7 pontot szereztek. Győztek 2-1-re Csákváron, majd a Kozármislenyt verték 2-1-re, még a listavezető Nyíregyházával 1-1-et játszottak idegenben. Legjobb góllövőjük Lovrencsics Balázs 6 találattal.

Csapatunk nyeretlenségi szériája sajnos, 13 mérkőzés óta tart. Ebből a gödörből embertpróbáló feladat kimászni, de csak ez az egy út van, ami járható! Ha a Soroksár a következő ellenfél, akkor Soroksáron kell megtörni a negatív szériát!

A szakmai stáb számára nehézséget okozott, hogy több játékosunk betegség miatt kihagyott edzéseket a héten. Eltiltottunk viszont már nincs, Lehoczky Roland is visszatérhet.

A mérkőzés játékvezetője Gaál Ákos lesz, az asszisztensek Nagy Viktor és Ország Péter lesznek, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Szommer Attila látja el.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Kis Károly a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott lapunknak:

Mindenképp győznünk kell! Tudjuk, h a Sori jó csapat. Sok függ attól, hogy a Fraditól mennyi játékost kapnak vissza. Nekünk voltak problémáink, de úgy gondolom, hogy lesz esélyünk idegenben jó eredményt elérni. Reméljük, hogy ezúttal egyenlő esélyek mellett mérkőzhetünk majd és bízom abban is, hogy most már a Fortuna is mellénk áll.
Biztos vagyok benne, hogy lesz valaki, aki most már oda föntről segíteni fog nekünk!

meccstörténelem:

Nyolc másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel eddig a közös sportmúltban. Abból négyet a Soroksár, hármat a Tiszakécske nyert meg, illetve egy döntetlenről lehet még olvasni. Legutóbb, ebben a bajnoki szezonban Torvund Alexander góljával 1-0-ra győztünk a Tiszakécske Városi Sportcentrumban. Ezzel a forgatókönyvvel most is kiegyeznénk. Szintén 1-0-ára győztünk ellenük hazai pályán 2022. október 2-án. Akkor Zamostny Balázs góljával nyertünk. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk: 

JEGY

Felnőtt jegy: 1.200 Ft

Diák-, nyugdíjas jegy: 700 Ft

(7 éves kor alatt a belépés ingyenes)

Látogassunk el minél többen Soroksárra és szurkoljunk a csapatnak! Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika, soroksarsc.hu)