Soroksáron maradtak a bajnoki pontok

Nem sikerült csapatunknak megtörnie a negatív szériát. Soroksáron 1-0-ra maradt alul a Tiszakécskei LC.

A Merkantil Bank Liga NB II 24. fordulójában egy szakadó esőben lejátszott mérkőzésen a soroksári gárda Varga Zétény góljával győzött Kis Károly csapata ellen.

Soroksár SC–Tiszakécskei LC 1–0 (0–0)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző. Vezette: Gaál Ákos (Nagy Viktor, Ország Péter)

Soroksári SC: Mergl – Kaján, Say, Kékesi, Vági (Pintér D., a szünetben) – Vass Á. (Németh E., 86.) Köböl (Gálfi, 79.) –Varga Z. (Borbély B, 86.), Tóth A., Korozmán (Varga I., 90+2) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B., Fodor F., Viczián, Grünvald – Bencze (Bertus, 63.) , Szekér (Lehoczky, a szünetben), Vajda R. (Cipf, 77.), Kocsis D. (Takács T., 77.) – Czékus (Kovács K., 63.), Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly

Gólszerző: Varga Z., (51.)

A mérkőzést követően Kis Károly a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelt a tiszakecskefoci.hu-nak:

Hasonló volt ez a mérkőzés, mint az ETO elleni, hiszen a második félidőben rengeteg lehetőségünk volt. Úgy gondolom, hogy a hazai csapatnak jóval kevesebb helyzete volt. Amikor kitámadtunk, akkor már kontrákból tudtak veszélyeztetni. Ilyen mérkőzéseken nem, hogy egy, de három pontot nem megszerezni több, mint hiba. Hiába fejlődünk játékban és egyre több helyzetet dolgozunk ki, ha nem értékesítjük azokat. Addig pedig nem haladunk sehová.

Csapatunk újabb vereségével sajnos, továbbra is a kieső, utolsó előtti helyen áll a bajnokságban. Jelenleg a már bennmaradó helyen álló PMFC 9 ponttal előzi meg a Tiszakécskei LC-t. A bajnoki szezonból még tíz mérkőzés van hátra.

Legközelebb március 17-én 17.00 órától a Budafoki MTE csapatát fogadjuk a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Soroksári SC Facebook oldala)