A Budafoki MTE ellen kell begyűjteni a három pontot

A Merkantil Bank Liga NB II 25. fordulójában a tabella 15. helyén álló Budafoki MTE lesz a Tiszakécskei LC ellenfele a bajnokságban. Cél a győzelem megszerzése egy nagyon fontos mérkőzésen. Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

Jön az utolsó tíz bajnoki forduló az NB II-ben! Csapatunk számára még legjobb esetben 30 pont megszerezhető. Ebből a bajnoki finisből a maximumot kell kihoznia csapatunknak, hogy bennmaradhasson a honi második vonalban. Jelenleg 9 pont a hátrányunk a már bennmaradó pozícióban lévő PMFC-hez képest.

Holnap a Budafoki MTE lesz az ellenfél, ami amiatt is ,,6 pontos” csata lesz, mert a budafokiak is a kiesés ellen harcoló riválisaink. Jelenleg a 15. helyen állnak Zsóri Dánielék. Legutóbb óriási bravúrral a listavezető Nyíregyházát győzték le 3-2-re, előtte azonban kétszer kikaptak, a Kozármislenytől 2-0-ra, a Csákvártól pedig 2-1-re. A legjobb góllövőik Kovács Dávid és Vasvári Zoltán 5-5 góllal.

A vasárnapi mérkőzés játékvezetője Farkas Tibor lesz, még az asszisztensek ifj. Varga Gábor és Tőkés Róbert lesznek. A tartalék játékvezetői feladatokat Szigetvári Márk látja el.

A vasárnapi bajnoki csatával kapcsolatban Kis Károly a TLC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

A szerencse mostanában nincs velünk és nemcsak a mérkőzéseken. Soroksáron is jól játszottunk és mégis vereséget szenvedtünk. Emellett van két eltiltottunk; Viczián Ádám és Vajda Roland. Ráadásul a héten többen hagytak ki edzéseket vírusos megbetegedés miatt. Ennek ellenére bízom benne, hogy holnapra sikerül egy olyan ütőképes csapatot összeállítani, ami itthon fogja tartani a kötelezően begyűjtendő három pontot.

meccstörténelem:

9 másodosztályú bajnoki mérkőzést vívott eddig a két csapat. Teljesen kiegyenlített, szoros küzdelemről tanúskodnak a statisztikák, hiszen 4 budafoki és 3 tiszakécskei győzelem mellett 2 döntetlenről lehet beszámolni. A gólarány 12:11 a Tiszakécskei LC javára. Legutóbb tavaly szeptemberben 2-1-re kapott ki csapatunk a Promontor utcában. Akkor a gólunkat Zamostny Balázs szerezte. Amikor utoljára (még az előző bajnoki szezonban) a Sportcentrumban mérkőztünk a budafokiakkal, akkor Vólent Roland góljával győztünk 1-0-ra. Arról a mérkőzésről alább tekinthető meg összefoglaló:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)