Idegenben szakadt meg a negatív széria! Újra győzelemnek örülhettünk

A Tiszakécskei LC a Merkantil Bank Liga NB II 26. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen győzött 2-0-ra a Szent Gellért Fórumban. Ezzel megtört csapatunk 15 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája.

2024.03.31. Merkantil Bank Liga NB II 26. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Tiszakécskei LC 0–2 (0–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1252 néző. Vezette: Nagy Róbert (Szabó Dániel, Márkus Péter)
Szeged: Molnár-Farkas T. – Gera N., Szilágyi Z., Horváth M., Kővári – Haris (Gajdos, 83.), Nyári (Magyar Zs., 53.) – Papp Á. (Zuigeber, a szünetben), Bíró B., Óvári (Nagy R., 68.) – Klausz M. (Borvető, 53.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

Tiszakécske: Kiss Á. – Lehoczky, Viczián, Valencsik – Balázs B., Pongrácz (Bertus, 32.), Szőr (Kállai, 70.), Vajda R. (Cipf, 78.) – Torvund (Grünvald, 78.), Zamostny, Kocsis D. Megbízott vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerző: Kocsis D. (48.), Vajda R. (74.)

Balogh Pál először irányította vezetőedzőként a Tiszakécskei LC csapatát. A mérkőzés után úgy fogalmazott klubunk honlapjának:

Próbáltunk ezen a mérkőzésen mást játszani mint eddig, alakítani a csapaton. A srácok nagyon jól megértették, hogy mit várunk el tőlük. A mai mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, kezünkben tartottuk a játék irányítását. A labdarúgóink higgadtak és magabiztosak voltak és végre azt láttam rajtuk, hogy élvezik a futballt. Gratulálok a csapatnak! Mindenesetre még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy elérjük a céljainkat.

Csapatunk győzelmével 22 ponttal a 17. helyen áll a bajnokságban, 8 ponttal lemaradva a már bennmaradó 14. pozícióban lévő BVSC-Zugló mögött. Legközelebb április 7-én 17.00 órától a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja a TLC a Városi Sportcentrumban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Tiszakécskei LC

(fotó forrása: nso.hu/Gémes Sándor)