Vereség a Mosonmagyaróvártól

A múlt heti szegedi siker után, bíztunk benne, hogy csapatunk hazai pályán is megszerzi a három pontot, de a Mosonmagyaróvár ellen nem sikerült ugyanazt a teljesítményt nyújtania a csapatnak. Ennek köszönhetően 1-0-ra győzött a sereghajtó a Sportcentrumban.

Tiszakécskei LC–CREDOBUS Mosonmagyaróvár 0–1 (0–1)
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Ifj. Varga Gábor, Punyi Gyula)
Tiszakécskei LC: Kiss Á.– Balázs B. (Takács T., 78.), Szőr (Kállai Z., 57.), Viczián, Valencsik – Bertus, Kocsis D., Lehoczky, Vajda R. (Gyurján, 78.) – Zamostny (Czékus, 68.), Torvund. Megbízott vezetőedző: Balogh Pál

CREDOBUS Mosonmagyaróvár: Slakta – Végső (Simita, 74.), Csóka D., Czingráber, Deák I., Horváth K.– Illés (Bekker, 85.), Radics, Szendeff (Puhtyejev, 65.), Máris (Szabó B., 65.) Kapornai (Vukaszovics, 65.). Vezetőedző: Nagy Ádám
Gólszerző: Szendeff B. (38.)


Balogh Pál: A mérkőzés nagy részében a mezőnyben jól futballoztunk, de a kapu előtt megállt a tudományunk. Voltak olyan lehetőségeink a támadózónában, amelyekből sokkal többet kellet volna kihoznunk, ugyanakkor nagyon rosszul reagáltunk a labdavesztésekre. Nem voltak meg a taktikai faultjaink, amiket előre megbeszéltünk. Ezért többször is átszaladtak rajtunk, s ezekből az egyik góllal végződött. Nem éreztem azt, hogy a játékosok elhiszik belülről, hogy megvan az esélyünk a fordításra. A támadójátékunkban nem volt meg a kellő átütőerő.

Nagy Ádám: A csapatom nagyon jól állt bele ebbe a mérkőzésbe, mind mentálisan, mind a csapatjátékot illetően. A csapat azt az arcát mutatta, amit szerettem volna látni. Nagyon sok meggyőző teljesítmény volt ma a pályán. Az első félidőben négy olyan ordító helyzetünk volt, amikor a kapussal álltunk szemben. Az első félidőben le tudtuk volna zárni ezt a mérkőzést. A második félidőben magunkra húztuk az ellenfelet, nem alakítottunk ki kellő nyomást. Ez egy kicsit zavart, de a cserékkel tudtuk ezt kompenzálni. A mérkőzés összességét tekintve nagyon megérdemelt győzelmet arattunk.

A Tiszakécske LC legközelebb április 14-én Pécsen mérkőzik a bajnokságban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

fotók forrása: Szentirmay Tamás