A Kazincbarcika csapatát fogadjuk a Sportcentrumban

A Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika csapatával mérkőzik a Tiszakécskei LC. A vendégek a tabella 10. helyén, még a TLC a 17. pozícióban várja az összecsapást.

Ha a Kazincbarcika esetében csak a legutóbbi három bajnokijukat vesszük górcső alá, abból is jól látszik, hogy erős csapattal rendelkeznek. Előbb otthon 1-1-es döntetlent játszottak a Csákvárral, majd a szezon meglepetés csapatának otthonában, Kozármislenyben győztek 2-0-ra. Legutóbb pedig az első helyen álló Nyíregyházától csupán 1 góllal kaptak ki. A Kolorcity Kazincbarcika legeredményesebb labdarúgója a 7 gólos Pinte Patrik.

A Tiszakécskei LC a legutóbbi három meccs tekintetében: Szegeden 2-0-ra meglepetésre győztünk, majd két 1-0-ás vereséget szenvedtünk. Sajnos, az egész szezonunkra jellemző, hogy szoros mérkőzéseket játszunk, de ezek után a szoros csaták után az ellenfeleink örülhetnek. Ezen szeretne a csapat változtatni a Kazincbarcika ellen is. Vasárnap a Sportcentrumban lesz erre lehetőség.

A vasárnapi bajnoki játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz, az asszisztensek Ring Kevin és Szabó Dániel lesznek, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Sipos Tamás látja el.

A TLC szakmai stábja a régebb óta maródiak mellett, sérülés miatt nem számíthat Pongrácz Viktor, Bencze Márk és Szekér Ádám játékára.

A vasárnapi bajnokival kapcsolatban Balogh Pál megbízott vezetőedző nyilatkozott:

Hat bajnoki mérkőzés van hátra a bajnokságból csapatunk számára. A labdarúgóinknak át kell azt érezni, hogy azt a kicsi esélyt, ami megmaradt, meg kell ragadni. A reményt életben kell tartani a bennmaradáshoz. Végre szeretnénk győzni hazai pályán és megörvendeztetni a szurkolóinkat!

meccstörténelem:

15 másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában. A mérleg nyelve jelenleg csapatunk felé billen, hiszen 6 Tiszakécske győzelem, 6 döntetlen és 3 Kazincbarcika győzelem van a közös sporthistóriában. Legutóbb ebben a bajnoki szezonban, október 22-én 2-2-es döntetlent játszott a két gárda Kazincbarcikán. Akkor a góljainkat Torvund Alexander és Kocsis Dominik szerezték, bízunk benne, hogy ezúttal is sikerül többször bevenni az ellenfél kapuját, úgy, hogy ezúttal a védelmünk is kifogástalanul hozza le a mérkőzést.

szurkolói információk: 

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)