Angyalföldön lépünk pályára a bajnokságban

A Merkantil Bank Liga NB II 30. fordulójában a Tiszakécskei LC a feljutásra pályázó Vasas otthonába látogat. Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

Nehéz feladat vár Balogh Pál csapatára, hiszen a Vasas óriási harcban van a feljutásért. Jelenleg is a dobogó második helyén áll, 3 pontos előnnyel az ETO FC Győr és a Szeged előtt. Nyilván sokan örülnének neki a Tisza és a Rába partján is, ha vasárnap meglepetés eredmény születne Angyalföldön. Az biztos, hogy legutóbbi három meccséből kettőt megnyert Gera Zoltán csapata: a Csákvár ellen 3-2-re, még a Kozármisleny ellen 2-1-re győzött. Legutóbb a Nyíregyházától 3-1-re kapott ki. Az eredményekből látható, hogy azért zavarba hozható ez a Vasas védelem. Három bajnokin 6 gólt kapott a piros-kék együttes. Reméljük, hogy ezúttal is megzörren majd a háló Jova Levente mögött.

A Tiszakécskei LC a fájó Mosonmagyaróvár és Pécs elleni nullázások után a Kazincbarcika ellen újra győzött. Most nem szabadna elengedni ezt a fonalat, bravúrral kellene további pontokat szereznünk.

Ugyanazok a labdarúgók állnak a szakmai stáb rendelkezésére, mint legutóbb a Kazincbarcika ellen. Újabb sérült vagy eltiltott játékos nincs.

A vasárnapi mérkőzés játékvezetője Rúsz Márton lesz, még az asszisztensek Horváth Zoltán és Punyi Gyula, a tartalékjátékvezetői feladatokat pedig Molnár Attila látja el.

A bajnokival kapcsolatos várakozásairól Balogh Pál a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának: 

A feljutásra esélyes csapat otthonába látogatunk, de a pontok vagy pont megszerzésének reményében kell pályára lépnünk. Nagyon erős ellenfél a Vasas, de bízom benne, hogy marad a Kazincbarcika ellen tanúsított mentalitása a csapatunk játékosainak. Ebben a szellemben kell pályára lépni a fiúknak. 

meccstörténelem: 

A közös sportmúltban 2 NB I-es és 7 NB II-es bajnoki mérkőzés statisztikáját találhatjuk meg. Ez alapján 7 Vasas győzelem 1 döntetlen és 1 tiszakécskei siker szerepel a listán. Legutóbb tavaly október 29-én 2-1-re győzött a Vasas Tiszakécskén. A vendégek góljait Tóth Milán és Zimonyi Dávid szerezték büntetőkből, még a TLC találatát Bertus Lajos szerezte.

szurkolói információk: 

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, amelynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

A személygépkocsival érkező vendégszurkolókat kérik, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a rendőrség a vendég beléptető kapu közelében, a Csizma utcában biztosít számukra parkolási lehetőséget.

Jegyértékesítés vendégszurkolók részére:

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 2.000Ft
Diák/nyugdíjas: 2.000Ft

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1.500Ft
Diák/nyugdíjas: 1.500Ft

Kérik vendégszurkolókat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg! Abban az esetben, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, úgy a mérkőzés napján – 2024. április 28-án, vasárnap – a helyszínen is lehet belépőt vásárolni! A vendégszektorok 16 órakor nyitnak.

A Tiszakéskei LC elleni bajnoki mérkőzésen a stadionbüfék üzemelnek. A büfé megújult kínálattal, többek között popcornnal, nachos-szal és változatos szendvicsekkel várja a szurkolókat, készpénzes és kártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg forrása: vasasfc.hu, fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika, Szentirmay Tamás, vasasfc.hu