Egyszer minden sorozat megszakad!

A Merkantil Bank Liga NB II 32. fordulójában a Tiszakécskei LC a Gyirmót FC Győr vendége lesz holnap. Annak a csapatnak az otthonában lesz szükségünk bravúrgyőzelemre, amely ellen még soha nem szereztünk pontot. Az elmúlt hetekben mutatott jó játékunk miatt azonban bizakodhatunk, ha ismét a legjobbját nyújtja gárdánk, megszakadhat a negatív sorozat. Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

A Gyirmót FC Győr minden szezonban az NB II-es mezőny meghatározó csapata. Mindig az élmezőnyben végeznek a Rába-partiak a szezon végén. Így van ez ebben a szezonban is, hiszen jelenleg a 6. pozícióban várják a folytatást. Igaz, talán ez az idényük valamivel halványabb, mint az eddigiek. Az elmúlt három mérkőzésükön előbb győztek 2-0-ra Csákváron, majd kikaptak 5-3-ra hazai pályán a Kozármislenytől, legutóbb pedig a bajnok Nyíregyháza Spartacus verte meg őket 3-1-re. Így várja a folytatást Tamási Zsolt vezetőedző gárdája, melynek jelenlegi legjobb góllövője Medgyes Zoltán Henrik 9 találattal.

Csapatunk számára továbbra is a győzelem az elfogadható eredmény a táblázat jelenlegi állása okán.  Örömteli, hogy Balogh Pál együttese az utóbbi időben egyre karakteresebb és a javuló eredmények a csapatszellemre, az önbizalomra is jó hatással vannak. A legutóbbi három mérkőzésen 7 pontot szereztünk. (TLC-KBSC 2-0, Vasas-TLC 1-1, TLC-Ajka 2-1) Erre lehet tovább építeni!

Jó hír, hogy Grünvald Attila letöltötte eltiltását és visszatérhet a csapatba. Egyébként ugyanazok a labdarúgók bevethetők a TLC keretéből, akik a múlt héten.

A holnapi bajnoki játékvezetője Takács Tamás lesz, asszisztensek ifj. Varga Gábor és Vrbovszki Pál, még a tartalék játékvezetői feladatokat Szigetvári Márk látja el.

A tiszakecskefoci.hu-nak Balogh Pál a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott: 

Csapatunk holnap utazik el Győrbe, hogy megmérkőzzön a hazai csapattal. Továbbra is csak a győzelem ,,tarthat minket életben”. Ennek tudatában készülünk. Igaz, hogy idegenben játszunk ellenfelünkkel, de szeretnénk mi megszabni a játék ritmusát. Próbálunk majd tempót diktálni. Bízom benne, hogy ez eredményre vezet. Tudjuk, hogy jó erőkből áll a Gyirmót FC Győr, de meg kell próbálnunk begyűjteni a három pontot. 

meccstörténelem:

Eddig makulátlan a Gyirmót FC Győr mérlege a Tiszakécske ellen, hiszen a lejátszott 6 mérkőzésből, mind a hatot a dunántúliak nyerték meg. A gólarány is imponáló: 13:3. Legutóbb, hazai pályán 1-0-ra kaptunk ki tőlük, tavaly novemberben. El kell kezdeni szépíteni ezen a statisztikán, erre most óriási szükségünk van.

szurkolói információk:

A stadion címe: 9019 Győr – Gyirmót, Ménfői u. 61.

Útvonal: M 1-es autópálya, 83-as főút leágazás, Pápa felé, az autópályától 3 KM. Kijárat a 83-as főútról az Aranyhal étteremnél ( Gyirmót – Ménfőcsanak táblánál, Gyirmót felé).

A stadion  a város szélén, Győr-Gyirmót, Pápa felöli oldalán, a 83-as főút mentén található. Északról Gyirmót és a Ménfői út, keletről az Aranyhal étterem és halas-horgásztó, délről nádas, és nyugatról pedig lakótelkek veszik közre.

Vendég szektor

Felnőtt jegy: 1.000 Ft
Nyugdíjas/Diák jegy: 500 Ft
Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft

A jegyek a vendég szektorba érvényesek.

A Gyirmót FC Győr mérkőzéseire elővételben is tud jegyet venni az alábbi internetes felületen (www.jegymester.hu).

A mérkőzés napján a jegypénztárak a mérkőzés előtt másfél órával nyitnak.

Aki teheti kísérje el a csapatot idegenbe és biztassa a fiúkat a helyszínen! Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(szöveg forrása: magyarfutball.hu, gyirmotfc.hu, borító kép: Sipos Bence/Kécskei Krónika)