Egy pontot szereztünk a Gyirmót ellen

Csapatunk jól játszott az ALCUFER Stadionban, de a döntetlennek ezúttal nem örülhettünk. Ez az eredmény jelenleg biztossá tette, hogy nem végezhetünk a 15. helynél előrébb a bajnokságban.

2024.05.12. Merkantil Bank Liga NB II 32. forduló

Gyirmót FC Győr–Tiszakécskei LC 1–1 (1–1)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion. 612 néző. Vezeti: Takács Tamás (Varga Gábor, Vrbovszki Pál)

Gyirmót: Kecskés – Szegi V., Lányi, Hajdú Á., Helembai – Szőke G. – Soltész I., Kovács D., Madarász M. (Molnár J., 57.), Erdei M. (Medgyes Z., 65.) – Adamcsek (Takács R., 90+1.). Vezetőedző: Tamási Zsolt

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Lehoczky, Viczián, Valencsik – Balázs B., Szőr, Kocsis D., Grünvald (Takács T., 90+2) – Vajda R. (Gyurján, 83.), Zamostny (Torvund, 67.), Bertus. Vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerző: Erdei (44.), ill. Zamostny (1.)

Tamási Zsolt: ,,Ellenfelünk nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében, de a csapatunk jól tartotta magát, a játék képe alapján igazságos a döntetlent.”(nso.hu)

Balogh Pál: Felemás félidőket láthattunk. Sajnos, nem tudtunk élni a megszerzett előnyünkkel. Sok hibával játszottunk az első félidőben, ezért egyenlítettek a hazaiak. A második félidőben nagy mezőnyfölényben futballoztunk, de nem tudtunk újabb gólt szerezni, ezért maradt a döntetlen.

A Tiszakécskei LC jelenleg 30 pontos, és ha meg is nyernénk a hátralévő két mérkőzést, és pontszámban utol is érnék a BVSC-t, a zuglóiaknak több győzelmük van, így a TLC semmiképp sem végezhet bennmaradást jelentő helyen.

Május 19-én 17.00 órától jön az utolsó hazai mérkőzésünk az idei bajnoki szezonból, a BVSC-Zugló ellen.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Gyirmót FC Győr hivatalos Facebook oldala)