Támadó középpályást igazolt labdarúgó klubunk

Horváth Emil (24) Budaörsről érkezett és támadó középpályásként futballozik majd a Tiszakécskei LC csapatában.

Hol futballoztál mielőtt Tiszakécskére érkeztél?

Budaörsről érkeztem Tiszakécskére. Előtte az ETO FC Győrben utánpótlás szinten futballoztam. Budaörsön öt szezont az NB II-ben, még a legutóbbi két szezont az NB III-ban játszottam.

Ismerted ide igazolásod előtt a Tiszakécskei LC-t?

Amikor az NB II-ben játszottam Budaörsön többször szerepeltem a Tiszakécskei LC ellen, így ismertem korábbról a kécskei labdarúgást, mint ellenfél.

Milyen tapasztalatokat szereztél eddig Tiszakécskén?

A felkészülés kezdete, június 17. óta már Tiszakécskén edzek. Érdekes érzés számomra, de olyan mintha már vagy másfél-két éve Tiszakécskén fociznék. Nagyon befogadó az itteni közösség. Ebből a szempontból is nagyon hasonló ez a klub, mint a Budaörs. Nagyon jó a légkör. Csak pozitív dolgokról tudok beszámolni. Itt fogok lakni a településen, ami nagyon tetszik. Én falun nőttem fel, így egy kisváros számomra megfelelő. Szeretem a nyugalmat. Igaz, amikor Budaörsön játszottam Budapestet is megszoktam lakóhelyként.

Mi a posztod a pályán?

Támadó középpályásként futballozom.

Mit jelent számodra a labdarúgás?

Négy éves korom óta futballozom. Mindig is az volt a fejemben, hogy első osztályú labdarúgó legyek. Sajnos, ez eddig nem sikerült. Pár sérülés hátráltatott, főleg a budaörsi időszakom alatt. Remélem, ezeket letudtam végleg. Még mindig hiszek abban, hogy lehetek egyszer NB I-es labdarúgó. Kicsit talán közhelyesen hangzik, de az életem a labdarúgás.

Mi a célod a következő szezonra?

Csak a feljutás.

 

Tiszakécskei LC