A Főnix Gold csapatától érkezett Tiszakécskére új igazolásunk

Lehoczky Bálint Ádám (18) számára nem volt ismeretlen a Tiszakécskei LC, hiszen a bátyja Lehoczky Roland az elmúlt tavaszi szezonban klubunknál futballozott.

Hol futballoztál mielőtt Tiszakécskére igazoltál?

Székesfehérváron a Főnix Goldnál nevelkedtem. Itt jártam végig a korosztályos csapatokat.

Hogyan jött számodra a tiszakécskei lehetőség?

Tiszakécskére örömmel érkeztem, hiszen a bátyám jókat mesélt a klubról. Balogh Pál vezetőedző korábban látott játszani, majd az elmúlt szezon végén a testvéremnek mondták, hogy megnéznének a nyári próbajátékon. Ezen megfeleltem, így szerződhettem ide, Tiszakécskére.

Roland azt mondta nekem, hogy a TLC lenne számomra most a legjobb döntés, hiszen a csapat vissza szeretne kerülni az NB II-be. Az NB III ebben a szezonban jó lehetőség lenne arra, hogy beleszokjak a felnőtt futballba. Az is pozitívum, hogy itt fogok lakni a településen.

Milyen tapasztalatokat szereztél eddig a Tiszakécskei LC berkeiben?

Nagyon befogadó a közeg a klubnál. Az idősebbek segítik a fiatalokat. Mind infrastrukturálisan, mind szakmailag magas színvonallal találkoztam. Minden adott a fejlődéshez és ahhoz, hogy a csapat sikeresen szerepeljen.

Milyen poszton futballozol?

Korábban nagyon sokat játszottam középpályán, akár 8-as 10-es vagy 6-os pozícióban, emellett a belső védő pozíciójában is futballoztam. Itt is várhatóan ezen a poszton számítanak majd rám.

Tiszakécskei LC